Crypt on vista - WeOnlyDo Discussion board

Crypt on vista (wodCrypt)

by Raj, Thursday, April 12, 2007, 16:48 (3873 days ago)

I have been using wodcrypt in my vb application for a year now. It was working fine in windows 2k and xp. Now we have couple of clients with vista operating system and I am trying to recompile the code and getting dllregister error.
The dll was not getting registered so I tried to manually register it and I am getting this error.
any suggestions.

Re: Crypt on vista

by wodDamir, Thursday, April 12, 2007, 17:10 (3873 days ago) @ Raj

Hi Raj,

I believe this is a problem with UAC (User account control) in Windows Vista.

You can try disable-ing it, or try running cmd.exe as an Administrator.

You can find more information here:http://www.weonlydo.com/index.asp?kb=1&View=entry&CategoryID=2&EntryID=77

Hope this helps.

Regards,
Damba

Re: Crypt on vista

by raj, Friday, April 13, 2007, 19:34 (3872 days ago) @ wodDamir

Hi

I have administator rights on vista Is there anything specific i need to disable in USC.

the error i get when i try to register is
the module wodcrypt.dll was loaded but the call to dllregisterserver failed with error code 0x80020009.

Re: Crypt on vista

by raj, Friday, April 13, 2007, 19:40 (3872 days ago) @ raj


I found the problem. I was not running cmd prompt as a administartor


going to the Start All Programs, Accessories, right click on
Command Prompt and click on Run as administrator and i tried regsvr32 it worked.

Thankyou.