Potential wodSSHServer bug? - WeOnlyDo Discussion board

Potential wodSSHServer bug? (wodSSHServer)

by Christian, Friday, October 29, 2004, 18:41 (4773 days ago)

I'm running a VNC client through the latest wodTunnel/wodServer dlls and I'm experiencing a problem. The VNC Client seems to stop getting data from the server application. There doesn't seem to be any catalyst for the problem or specific timeline for it happening. It reacts similar to the 100 CPU issue that was recently fixed in the wodSSHTunnel object except it doesn't spike the CPU at 100 .

I have tested a few things. Running the VNC Client/Server without the wodSSHTunnel/wodSSHServer and I don't experience this problem.

I have tested it with a different SSH Tunnel (Putty) and a different SSH Server (winSSH) and the problem didn't happen.

I then used the wodSSHTunnel with the winSSH server tool and didn't experience the problem.

Switched to use the wodSSHServer object and the Putty tunnel and the problem happened again. So I am led to believe that the problem is in the wodSSHServer.

Both client and server machines are WinXP. I'm using UltraVNC client & Server (But have also gotten the same results with the TightVNC software) I have the lastest versions of the wod dlls. Using the COM objects not the ActiveX. I have written code in both VB6 and in VB.NET/C#. I hope thats all the information anyone needs to come up with a suggestion.

Re: Potential wodSSHServer bug?

by wodSupport, Friday, October 29, 2004, 19:28 (4773 days ago) @ Christian

Christian,

I'll try to duplicate your problem over the weekend and post here results I get.

Kreso

Re: Potential wodSSHServer bug?

by Christian, Friday, October 29, 2004, 20:37 (4773 days ago) @ wodSupport

Kreso,
Thanks. As far as duplicating it, it generally takes 8-12 minutes before it happens with the VNC client. Don't know if, like the Tunnel 100 CPU problem, if it is based on the amount of data passing through the server or something else.

I'll be out of town next week but I'll check back in when I can.

Thanks,

Christian

Re: Potential wodSSHServer bug?

by wodSupport, Monday, November 01, 2004, 04:07 (4771 days ago) @ Christian

I think this is now fixed in 1.2.2, thanks for spotting this bug!

Please download update from our website and try it out.

Best regards,
Kreso

Re: Potential wodSSHServer bug?

by Christian, Friday, November 12, 2004, 21:55 (4759 days ago) @ wodSupport

Just found time to play with it today. VNC CLient has been running through the tunnel for hours now and it hasn't had a problem! That seemed to fix the bug. Thanks.

Christian